Over
vinea


Vinea is geen wijnwinkel als een andere. Eva en Inge Grootvriendt zijn twee pittige jonge dames die met passie en enthousiasme hun eigen koers varen in een mannenwereld. Ze treden zo in de voetsporen van hun vader, Johnny Grootvriendt, pionier in de wijnwereld en zonder meer een van de grootste proevers in België. Het DNA van Vinea kan je het best als volgt omschrijven:

If anything,
we are unique

MEET
INGE & EVA


Say
hi
Image
Met hun nieuwe wijnzaak in Eizeringen creëren de zusjes Grootvriendt een unieke wijnervaring voor hun klanten. Tijdens een originele ‘Wijnwandeling’ langsheen hun talrijke topdomeinen kan de ware liefhebber zijn (wijn)hartje ophalen. De rode draad doorheen hun selectie is finesse. Spanning, fraîcheur, aciditeit zijn de voornaamste criteria in hun constante zoektocht naar verborgen wijnparels.
Image
Image

Onze winkel


Letterlijk iedereen die wijn nodig heeft, kan bij Vinea terecht. Professionele klanten (horeca, winkels, bedrijven), maar ook particulieren, verenigingen… Eva en Inge sparen kosten noch moeite om hun klanten in de watten te leggen met een uitstekende service. “De mooiste beloning voor ons zijn blije en tevreden klanten. Mensen gelukkig maken, daar doen we het voor!”